Woensdag 17 juni 2020

Stage bij Juvah | Het verhaal van Victoria, stagiaire op onze HR-afdeling

Juvah staat bekend als een bedrijf dat continu wilt bijleren en bijscholen. Denk bijvoorbeeld aan ons opleidingsinstituut voor nieuwe en bestaande werknemers. Wij zijn dus ook een bedrijf dat stages aanbiedt, omdat wij iedereen de kans willen geven om vaardigheden bij aan te leren. Hoe zo'n stage bij Juvah verloopt? Wij geven graag het woord aan Victoria, die momenteel stage doet op onze HR-afdeling.

Wie is Victoria? 
"Ik ben Victoria, 24 jaar en afkomstig uit Gavere, een dorpje in het hart van Oost-Vlaanderen. In mijn vrije tijd ga ik af en toe joggen, houd ik van lezen en Netflix-bingen. In 2019 behaalde ik mijn Master arbeids-en organisatiepsychologie aan de Ugent. Zo kwam ik terecht bij Acerta, waar ik sinds kort gestart ben als inhouse consultant."

Wat wil je bereiken met je stage bij Juvah? 
"Vanuit mijn studies en eerdere werkervaring had ik al een mooie soft-HR basis. Dankzij het opleidingstraject van de Acerta Payroll Academy heb ik nu ook al heel wat theoretische kennis opgebouwd rond loonverwerking en de sociaal-juridische aspecten binnen HR. In een uitgebreid traject van 2 maanden wordt alle theorie gegeven en worden we volledig klaargestoomd voor een eerste project. De stage is de kers op de taart van deze opleiding en ik keek er ook echt naar uit: eindelijk echt de praktijk induiken. Dankzij mijn stage bij Juvah hoop ik mijn kennis nog verder te verbreden."

Waarom koos je voor Juvah als stageplek? 
"Ikzelf heb een voorkeur voor de technische sector. Juvah sluit dus nauw aan bij mijn interesses. Birgit (onze HR-verantwoordelijke) neemt alles op HR-vlak voor haar rekening, dus van haar kan ik heel veel leren. Bovendien word ik betrokken bij een brede waaier aan verschillende taken. Geen enkele dag bij Juvah ziet er hetzelfde uit!"

Wat zoek jij in een werkgever? 
"Een goede werkgever heeft volgens mij 3 kenmerken. Dit zijn: 

  • Een open communicatie; 
  • Flexibiliteit; 
  • Leeropportuniteiten.  

Deze heb ik alle 3 gevonden in Acerta: met de payroll academy werd er al heel sterk ingezet op nieuwe kennis en vaardigheden. Door de vele, fijne online teammomenten, voel ik me ondanks Corona ook al volledig deel van het team en heb ik het idee dat ook mijn werkgever mij al goed kent. Maar ook bij Juvah vind ik deze kenmerken terug. 

Bij Juvah heerst een heel open sfeer, waardoor je je er meteen welkom voelt. Daarnaast geven ze hun werknemers ook heel wat flexibiliteit en zetten ze heel sterk in op innovatie, waardoor ze constant op zoek zijn naar de nieuwste technieken en hun medewerkers’ kennis en vaardigheden constant bijschaven." 

Wij bedanken Victoria alvast voor haar inzet op haar stage! Over onze HR-afdeling gesproken: vanwege onze sterke groei zijn wij steeds op zoek naar mensen. Bekijk hier onze vacatures! Ben jij een student en wil jij bij ons op stage komen? Neem contact met ons op! 

Spiritum Gin verkoop voor de Muco Vereniging

Bestel hier